Bornholms SnapseLaug's hjemmeside.

Tilbage til forsiden

Om foreningen

 

Bornholms SnapseLaug blev stiftet fredag den 25. august år 2000 og har forenings adresse Ugleengevejen 1, 3720 Aakirkeby Bornholm.

Foreningen blev stiftet af Palle Roch, Lotte Roch, Ellis Nielsen, Helene Kjeldahl og Rico Frithiof.

Bornholms SnapseLaug :

Er en forening som er et tilbud til alle, som har interesse i at krydre snaps. Foreningen har til hensigt, at samle så megen viden som muligt om snapsekrydring, med urter, rødder blomster, frugter, og at videregive denne viden til foreningens medlemmer til fælles gavn og fornøjelse.

Medlemmer af foreningen er personer, som har prøvet at smage kryddersnaps, som har kunnet lide smagen, og som har fået lyst til selv, at kunne sætte smag på en snaps med urter, som de selv har plukket i naturen, eventuelt efter kyndig vejledning fra mere erfarne Laugsbrødre.

For mange er det også en fornøjelse, at være sammen med ligesindede, få fortalt om de forskellige planters egenskaber, og prøvesmage en velkrydret snaps man ikke selv har lavet.

Bornholms SnapseLaug vil tilbyde en række arrangementer i løbet af året, til velegnede steder i den Bornholmske natur, hvor der vil være mulighed for at samle egnede urter til din egen kryddersnaps, der vil i løbet af vinteren være prøvesmagning af medlemmernes snapse, her kan du få din egen snaps bedømt af andre snapseinteresserede.

Kontingent 75 kr. for 2007 for enkelt personer

Kontingent 125 kr. for 2007 for husstand max. 2 personer.

Medlemsbladet Kryddersnapsen, udkommer i Marts, juni og September.

Roch's bod: her kan der købes tørrede snapsekrydderier der sendes over hele landet, boden er på foreningsadressen.

Foreningen holder foredrag og guider ture for selskaber og foreninger på Bornholm (dog min. 10 personer), indhent tilbud.

 

Denne side er sidst redigeret af Webmaster den 14-1/2007.